Utredare

Senast uppdaterad: 2021-02-05

Har du en förståelse för offentlig förvaltning och ett intresse av folkbildningens betydelse för samhället? Folkbildningsrådet söker nu tre-fyra personer som har erfarenhet av utrednings- och analysarbete för att förstärka vår uppföljning och kontroll. Detta är tjänster med inriktning på att utveckla vårt arbete med att säkerställa att bidragsmottagarnas kontrollsystem håller hög kvalitet och att folkbildningen bidrar till statens syften med statsbidraget.

Folkbildningsrådet utökar och utvecklar sitt arbete med uppföljning och kontroll av studieförbundens och folkhögskolornas statsbidragsfinansierade verksamhet. Vi söker nu därför flera utredare som kommer att arbeta med uppföljning och avvikelsehantering.

Som utredare kommer du att ingå i ett team som genomför uppföljning och kontroll. Du kommer tillsammans med andra att planera och genomföra uppföljningsinsatser och utredningar av avvikelser. Resultaten presenteras i rapporter och åtgärdsförslag till ledning och styrelse. Du kommer arbeta med datahantering, bearbetning och kvantitativ samt kvalitativ analys.

Läs mer och ansök direkt i Varbi. Sista ansökningsdag är 1 mars.