Information inför hearingen med Folkbildningsutredningen

Publicerad: 2012-09-03

Hur ställer jag frågor? Var är sändningen? Kan jag komma och titta på plats? Här är lite praktisk information inför hearingen med Folkbildningsutredningen.

Hearingen kommer att direktsändas på torsdag 6 september kl.10-12. Sändningen kommer att vara här på startsidan på Folkbildningsrådets hemsida. Du går alltså till www.folkbildning.se på torsdag strax innan kl.10. Du behöver inget särskilt program eller dylikt för att titta.

För er som tittar på sändningen på webben kommer det finnas möjlighet att frågor via en chatt. Även den kommer att ligga på startsidan på vår hemsida. Du behöver ingen inloggning för att titta eller ställa frågor. Frågor som kommer in från webben kommer att varvas med frågor från publiken på plats. Vi kan dock inte garantera att alla frågor kommer att hinnas med.

De som anmält sig för att se hearingen på plats på Folkbildningsrådet kommer att få en bekräftelse på det senast idag. Det finns tyvärr ingen möjlighet att ta in fler personer än de som fått bekräftat att de har en plats i salen.

Efter hearingen kommer vi lägga upp hela sändningen tillsammans med ett referat här på hemsidan.