Vill du jobba som handläggare till verksamhetsuppföljning?

Publicerad: 2012-06-12

Vi söker en person som på 75% ska jobba med uppföljning av verksamheten. Sök idag, börja jobba i augusti!

Nu söker vi en handläggare för verksamhetsuppföljning på deltid 75%. Intervjuer kommer att ske med start vecka 24 och vi vill därför ha din ansökan snarast. Varmt välkommen att söka tjänsten.

Arbetsuppgifterna innebär bl.a. att dokumentera och sammanställa rapporter. Tjänsten är ett vikariat under perioden 2012.08.13 - 2013.01.31 och arbetstiden omfattar 75% av en heltidstjänst. I rollen kommer det även att förekomma ett visst resande inom Sverige.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med att samla in, analysera och sammanställa uppföljningsrapporter. I uppgifterna ingår att delta i, och dokumentera, enhetens uppföljningsbesök på studieförbunden, både centralt och lokalt. I rollen kommer du att ha mycket kontakt med framför allt studieförbund. Ett visst resande förekommer i omfattningen ca. 10 resor utanför Stockholmsområdet.

Utbildning / Erfarenhet

Vi söker en person med eftergymnasial utbildning som är van att dokumentera och skriva, gärna från offentliga sammanhang. Det är meriterande om du har god kännedom om studieförbunds- och folkbildningsverksamhet. Du är kommunikativ och lätt att samarbeta med samt noggrann och strukturerad.

Kontaktpersoner

Margot Estlander
Telefonnummer: 08-555 651 24
E-post: margot.estlander@poolia.se