Vi söker en handläggare för etik och gränsdragning i studieförbunden

Publicerad: 2013-12-09

För att säkra kvalitén i studieförbundsverksamheten söker vi en handläggare för etik & gränsdragningsfrågor. Ansök senast den 7 januari!

Är du en person med ett stort engagemang och ledningserfarenhet från studieförbund? Då kan du vara den vi söker.  

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att svara för frågor om statsbidragsvillkor och tillämpningen i studieförbundens verksamhet. Du är van vid att skapa och behålla ett förtroende. I ditt ansvar ligger att vara föredragande i rådgivande gruppen som är en plattform för dialog med bidragsmottagarna. Du kommer att samverka med handläggare av bidrags- och uppföljningsfrågor i samband med återtagande av medel och vid översyn av stadsbidragsvillkor.

Utbildning / Erfarenhet

Vi söker en person med ledningserfarenhet från studieförbundsverksamhet i minst tre år. Du har erfarenhet av att driva förändringsarbete och att samarbeta med andra. Du har avancerad utredningskompetens med rapportskrivning. Du är en god kommunikatör både externt och internt och är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Det är meriterande med erfarenhet av förvaltningsrätt.

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan senast den 7 januari 2014. Folkbildningsrådet eftersträvar mångfald i sin organisation. Varmt välkommen att söka tjänsten.

Kontaktpersoner

Petra Fryxell
Telefonnummer: 08-555 652 25
E-post: petra.fryxell@poolia.se